Dranken Gijbels: drankleverancier in Limburg

Dranken Gijbels laaft de dorstigen

 

De familie Gijbels voorziet de regio rond Paal en Beringen (Limburg) al sinds 1938 van de heerlijkste brouwsels. Spring gerust binnen in onze drankencentrale. Wij ontvangen u met open armen. U vindt vast uw favoriete drankje terug in ons uitgebreide drankenassortiment. Met alle courante merken bier, wijn en frisdranken. U pikt uw bestelling op in de winkel of wij komen die drank aan huis leveren.

 

Wat zullen we drinken, zeven dagen lang?

 

Uw gasten of klanten die zonder drank vallen: uw ergste nachtmerrie! Reken op de uitstekende service van drankencentrale Gijbels. Wij zorgen ervoor dat uw gasten nooit droog vallen. Onze bestelwagens bevoorraden zowel horecazaken als particulieren. Zo hebben uw gasten nooit last van een droge keel!

 

Tijd voor cadeautjes!

 

Op zoek naar een geschenk? U doet de fanaten van gerstenat een groot plezier met een van onze streekbiermanden. Of neem een lekker flesje bubbels mee als aperitief! Vraag gerust raad aan onze verkopers. Zij adviseren u graag over onze aanbiedingen!

Wilt u ook de kleinsten iets schenken? Voor zoetekauwen en knabbelaars hebben wij snoepgoed en zoute zondes in huis. U wint zo meteen het hart van iedere lekkerbek.

 

Ook op zaterdag open!

 

Drankencentrale Gijbels ontvangt u zes dagen per week. U koopt er uw dranken en snoep.

 

Hebt u een grote dorst te lessen? Bestel snel bij Dranken Gijbels!

Drankenhandel Gijbels uit Limburg (Paal-Beringen): alcoholische & niet-alcoholische dranken leveren aan huis

 

Bekijk hier  onze folder.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Dranken Gijbels uit Limburg (Paal-Beringen): dranken bestellen & laten leveren